Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 719g5218kcal8.6g2.9g584.8g0g
Kananmuna kuoreton 879g1254kcal109.9g2.6g90.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 623g2058kcal12.5g18.7g218.2g0g
Manteli 799g4922kcal192.3g52.7g431.6g57.5g
Leivinjauhe 80g140kcal4.2g30.2g0g0.4g
Philadelphia tuorejuusto 200g1599g4076kcal94.3g51.2g382g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 799g2638kcal16g24g279.7g0g
Punaherukka 1199g679kcal17.3g89.9g4.8g59.9g
Mustaherukka 1159g683kcal12.3g90.4g4.6g67.2g
Mansikka 480g223kcal2.4g40.3g1g9.1g
Sokeri 48g195kcal0g47.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16768g44174kcal939.6g901.6g3993.6g388.2g
Valittu annoskoko8384g22087kcal469.8g450.8g1996.8g194.1g
Annoskoko puolitettuna4192g11044kcal234.9g225.4g998.4g97.1g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647