Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 4000g2757kcal202.4g374.4g16g124g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Cashewpähkinä 480g2756kcal96g90.2g222.5g16.8g
Mineraalisuola keskiarvo 32g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g32g124kcal16.3g11.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16768g14364kcal642g998.8g801.6g298g
Valittu annoskoko8384g7182kcal321g499.4g400.8g149g
Annoskoko puolitettuna4192g3591kcal160.5g249.7g200.4g74.5g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928