Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g7833g10574kcal1331.5g164.5g532.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g176g675kcal42.2g0g58g0g
Rypsiöljy 224g1979kcal0g0g223.8g0g
Mineraalisuola keskiarvo 112g1.4kcal0.3g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g40g1.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16768g26461kcal2748g329g1629.6g0g
Valittu annoskoko8384g13231kcal1374g164.5g814.8g0g
Annoskoko puolitettuna4192g6615kcal687g82.3g407.4g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679