Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 169g374kcal29.5g0g28.7g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g113g28kcal1.5g4.7g0.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g169g127kcal9.3g20.3g0.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g11g8.4kcal0.8g1.1g0.1g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g5.6g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 17g38kcal0.9g3g2.4g1g
Makaroni, keitetty, suolaa 141g136kcal4.2g27.5g0.4g1.4g
Voi, normaalisuolainen (Valio)5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton141g37kcal4.6g4.4g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.7g5.4kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.7g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1679g1720kcal112.6g128.2g82.4g7.2g
Valittu annoskoko839g860kcal56.3g64.1g41.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna420g430kcal28.2g32.1g20.6g1.8g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965