Inkivääri-luumukakku

Keitä luumu ja raastettu inkivääri pehmeiksi.

Soseuta, makeuta ja mausta (esim.

vaniljaa, piparkakkumaustetta, sitruunaa).

Lisää rahka, kananmuna.

Lisää jauhoihin leivinjauhe (1 tl) ja sooda (2 tl). Sekoita taikinaan.

Paista voidellussa vuoassa 175 asteessa noin tunti.

---
Jauhoja kuluu vajaa 2 dl, voi olla vehnää, ruista, hirssiä, kookosta..

käytä tarvittaessa ksantaania.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Minttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luumu kivetön, kuivattu 17g34kcal0.7g6.3g0.1g1.4g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu6.3g5kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Maitorahka,maustamaton rasvaton (Rainbow), annos 250g21g13kcal2.3g0.8g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Agave siirappi (Biona), annos 20g1.7g5kcal0g1.3g0g0g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 8.3g25kcal0.7g4.6g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g180kcal8.8g28.6g2g5.4g
Valittu annoskoko84g90kcal4.4g14.3g1g2.7g
Annoskoko puolitettuna42g45kcal2.2g7.2g0.5g1.4g
Arvot/100g100g107kcal5.2g17g1.2g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317054