Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.3kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Margariini, 60%, Rainbow3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g6.3g21kcal0.8g4.1g0.2g0.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 38g15kcal0.1g3.1g0g0.6g
Fariinisokeri0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g286kcal6g47.4g7.4g2.6g
Valittu annoskoko84g143kcal3g23.7g3.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna42g72kcal1.5g11.9g1.9g0.7g
Arvot/100g100g170kcal3.6g28.2g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006