Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 35g77kcal6.1g0g5.9g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus14g49kcal2g0.1g4.5g0g
Aurajuusto8.7g30kcal1.7g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl12g15kcal1.5g0g1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 5g14kcal0.1g0.1g1.4g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g398kcal23.8g2.4g32g1.6g
Valittu annoskoko84g199kcal11.9g1.2g16g0.8g
Annoskoko puolitettuna42g99kcal6g0.6g8g0.4g
Arvot/100g100g237kcal14.2g1.4g19.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211771