Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Kesäkurpitsa26g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Aurajuusto12g42kcal2.5g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g150kcal5.8g4.6g12.2g1.6g
Valittu annoskoko84g75kcal2.9g2.3g6.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna42g37kcal1.5g1.2g3.1g0.4g
Arvot/100g100g89kcal3.5g2.7g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569