Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 26g52kcal0.7g0.2g5.1g1.8g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g50g48kcal2.5g7.5g0.8g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g258kcal6.6g16g18g3.6g
Valittu annoskoko84g129kcal3.3g8g9g1.8g
Annoskoko puolitettuna42g65kcal1.7g4g4.5g0.9g
Arvot/100g100g154kcal3.9g9.5g10.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173