Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g47g54kcal2.8g2.4g3.8g0g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.8g10kcal0g2.3g0g0g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 8.5g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Manteli 0.8g4.6kcal0.2g0g0.4g0.1g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl2.4g8.2kcal0.3g1.3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g231kcal12g16.6g13g0.8g
Valittu annoskoko84g116kcal6g8.3g6.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna42g58kcal3g4.2g3.3g0.2g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.9g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902