Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa31g5.2kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Kanamuna kuoreton, annos 100g11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 7g22kcal0.7g4.2g0.2g0.4g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g20g48kcal3.3g0.6g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g233kcal11.2g11.8g15.6g1.8g
Valittu annoskoko84g117kcal5.6g5.9g7.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g58kcal2.8g3g3.9g0.5g
Arvot/100g100g139kcal6.7g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630