Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g28g31kcal6.5g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Makaroni, pasta 9g31kcal1g6.2g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.7g12kcal1.3g0g0.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g243kcal19g15g11.2g1.2g
Valittu annoskoko84g121kcal9.5g7.5g5.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g61kcal4.8g3.8g2.8g0.3g
Arvot/100g100g144kcal11.3g8.9g6.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642