Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki28g15kcal2.3g1.4g0.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g28g198kcal0.3g0.3g22g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g20g0.3g1g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g624kcal11g43.8g44.8g2g
Valittu annoskoko84g312kcal5.5g21.9g22.4g1g
Annoskoko puolitettuna42g156kcal2.8g11g11.2g0.5g
Arvot/100g100g371kcal6.5g26.1g26.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330