Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)15g17kcal3.4g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)13g4.4kcal0.3g0.6g0.1g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g4.2g15kcal0.3g3.1g0.1g0g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g5g13kcal0.7g0.2g1g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g111kcal9.6g8.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko84g56kcal4.8g4.3g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g28kcal2.4g2.2g1g0.2g
Arvot/100g100g66kcal5.7g5.1g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99197