Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 63g67kcal14.4g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g69kcal0.1g0.1g7.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti2.2g4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g1.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g1.9g12kcal0.6g0g0.8g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g1.6g1.8kcal0g0.1g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g321kcal31.4g2g20g0.2g
Valittu annoskoko84g161kcal15.7g1g10g0.1g
Annoskoko puolitettuna42g80kcal7.9g0.5g5g0.1g
Arvot/100g100g191kcal18.6g1.2g11.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029