Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 25g19kcal0.5g3.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g14g28kcal2.3g0.3g1.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5g8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g110kcal5.8g8.8g5.2g0.6g
Valittu annoskoko84g55kcal2.9g4.4g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g28kcal1.5g2.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g66kcal3.4g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395