Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.9g29kcal0g0g3.1g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 78g30kcal0.1g6.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g135kcal0.2g17.2g6.4g2.4g
Valittu annoskoko84g68kcal0.1g8.6g3.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna42g34kcal0.1g4.3g1.6g0.6g
Arvot/100g100g80kcal0.1g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110339