Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Tomaatti, tuore28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa9g28kcal2.2g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g85kcal5.4g4.6g5g1.4g
Valittu annoskoko84g42kcal2.7g2.3g2.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna42g21kcal1.4g1.2g1.3g0.4g
Arvot/100g100g50kcal3.2g2.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480