Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 49g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Juustoraaste emmental punaleima11g41kcal3.1g0g3.2g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 3.5g9kcal0.9g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 21g70kcal0.4g0.6g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g268kcal9.8g5.8g22.6g1.8g
Valittu annoskoko84g134kcal4.9g2.9g11.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g67kcal2.5g1.5g5.7g0.5g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718