Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 40g7.3kcal0.2g1g0.2g0.3g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Pekoni rasvainen 10g36kcal1.2g0g3.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa10g29kcal2.2g0g2.2g0g
Voi 6.4g47kcal0.1g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g269kcal9.8g3g24.2g1g
Valittu annoskoko84g135kcal4.9g1.5g12.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g67kcal2.5g0.8g6.1g0.3g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425