Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti8.4g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 24g8.2kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g183kcal18.2g4.2g9.6g1.8g
Valittu annoskoko84g91kcal9.1g2.1g4.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g46kcal4.6g1.1g2.4g0.5g
Arvot/100g100g108kcal10.8g2.5g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963