Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g14g20kcal2.1g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g138kcal9g12.8g5.6g0.8g
Valittu annoskoko84g69kcal4.5g6.4g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna42g35kcal2.3g3.2g1.4g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.6g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479