Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Hunaja 0.9g2.9kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 12g6.6kcal0.1g1.5g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g13g15kcal0.4g0.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g81kcal2.2g11g3g2.4g
Valittu annoskoko85g41kcal1.1g5.5g1.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna42g20kcal0.6g2.8g0.8g0.6g
Arvot/100g100g48kcal1.3g6.5g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316