Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green3.3g11kcal1g1.9g0g1g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g8.7g8.4kcal0.7g1.2g0.1g0.7g
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 4.7g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 3.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 6.6g5kcal0.1g1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vihreä currytahna0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g78kcal5g10.2g1.2g5g
Valittu annoskoko85g39kcal2.5g5.1g0.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna42g20kcal1.3g2.6g0.3g1.3g
Arvot/100g100g46kcal3g6g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238797