Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas7g18kcal1.2g2.4g0.4g2.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl14g49kcal2g9g0.4g0.8g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Dolmio Light Classico Bolognese18g6.5kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)14g40kcal4.4g0g2.4g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).11g12kcal2.6g0g0.1g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g1.8g4.6kcal0.4g0g0.4g0g
Hillosipulisäilyke 2.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g318kcal21.6g26g13.8g6g
Valittu annoskoko85g159kcal10.8g13g6.9g3g
Annoskoko puolitettuna43g80kcal5.4g6.5g3.5g1.5g
Arvot/100g100g187kcal12.7g15.3g8.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610