Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 25g36kcal2.4g0.5g2.7g0.1g
Punajuuri 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Riisi puuroutuva 8.1g28kcal0.5g6.1g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kevytmaitojuoma16g6.1kcal0.5g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g196kcal8.2g18.6g9.4g2.2g
Valittu annoskoko85g98kcal4.1g9.3g4.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g49kcal2.1g4.7g2.4g0.6g
Arvot/100g100g116kcal4.8g11g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878