Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 2.7g9kcal0.2g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g106kcal7.6g10.2g3.2g2g
Valittu annoskoko85g53kcal3.8g5.1g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna42g27kcal1.9g2.6g0.8g0.5g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686