Valkosipulikermaperunat & fetaiset kanafileet

Kumoa valkosipuperunat öljyttyyn vuokaan.

Laita päälle kanafileet.

Mausta pippurilla ja ruohosipulilla.

Levitä fetamurua pinnalle.

Kaada ruokakerma päälle.

Paista 225 asteessa noin kolmevarttia.

Ah niin nopeaa ja helppoa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat (Oolannin), annos 400g25g23kcal0.5g5g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Broilerifilee, marinoimaton27g29kcal6.2g0g0.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)25g15kcal0.3g1.1g1g0.2g
Arla Apetina Feta 3%5.5g6.1kcal1g0.1g0.2g0g
Ruohosipuli, tuore1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g159kcal16g12.4g4.8g0.4g
Valittu annoskoko85g80kcal8g6.2g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g40kcal4g3.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g94kcal9.4g7.3g2.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373929