Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g29g10kcal1.1g1.3g0.1g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 22g75kcal1.2g16.7g0.3g0.3g
Becel olive (Becel), annos 100g4.4g15kcal0g0.1g1.7g0g
Mansikka 15g6.8kcal0.1g1.2g0g0.3g
Raparperi 8.7g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g271kcal5g52g4.2g1.4g
Valittu annoskoko85g136kcal2.5g26g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g68kcal1.3g13g1.1g0.4g
Arvot/100g100g160kcal2.9g30.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108