Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 13g17kcal0.3g0.4g1.5g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g7.3g9kcal1g0g0.6g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale6.3g3.8kcal0.6g0.3g0g4.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g291kcal19.4g2.2g22.8g9.6g
Valittu annoskoko85g146kcal9.7g1.1g11.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna43g73kcal4.9g0.6g5.7g2.4g
Arvot/100g100g171kcal11.4g1.3g13.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796