Helppo ja maukas kalakeitto

Kuori sipuli, porkkana ja perunat.

Kuumenna vesi, kalaliemikuutio ja mausteet kiehuviksi.

Lisää kuutioitu sipuli ja paloitellut perunat.

Keitä melkein kypsäksi.

Lisää kalasuikaleet ja tuorejuusto.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 5-10 min. Lisää lopuksi pinnalle silputtua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Seiti pakaste 11g8.5kcal1.9g0g0.1g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour6.6g20kcal0.2g0.3g2g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g88kcal4.8g7.2g4.2g1g
Valittu annoskoko85g44kcal2.4g3.6g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g22kcal1.2g1.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g52kcal2.8g4.2g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74532