Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)0.6g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai9g32kcal1.1g6.5g0.2g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki25g63kcal3.3g1.3g5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g25g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3.6g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)6.3g17kcal1.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g295kcal15g21.6g16.8g2g
Valittu annoskoko85g147kcal7.5g10.8g8.4g1g
Annoskoko puolitettuna43g74kcal3.8g5.4g4.2g0.5g
Arvot/100g100g173kcal8.8g12.7g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34427