Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g14g27kcal2.7g0g1.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g31g17kcal1g2g0.6g0g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g127kcal8.2g5.6g7.8g0.8g
Valittu annoskoko85g64kcal4.1g2.8g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna43g32kcal2.1g1.4g2g0.2g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333