Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 19g25kcal0.5g0.6g2.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.2g
Tomaatti, tuore9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g239kcal18.6g9.4g13.8g0.8g
Valittu annoskoko85g120kcal9.3g4.7g6.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna43g60kcal4.7g2.4g3.5g0.2g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.5g8.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425