Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g5.9g21kcal0.7g4.2g0.1g0.2g
Ruisjauho Pirkka4.8g15kcal0.5g2.9g0.1g0.7g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka10g35kcal1.3g6.7g0.3g0.4g
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Heinz ketsuppi5.1g5.2kcal0g1.2g0g0g
Chilikastike (Hp)0.8g1.1kcal0g0.3g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti19g26kcal3.3g0.2g0.9g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka7.6g4.3kcal0g1.1g0g0.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g4.5g15kcal0.9g0g1.3g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%11g32kcal3.5g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g358kcal21g33.6g14.2g2.8g
Valittu annoskoko85g179kcal10.5g16.8g7.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna42g90kcal5.3g8.4g3.6g0.7g
Arvot/100g100g211kcal12.4g19.8g8.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890