Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka75g8.3kcal0.8g0.8g0.2g0.8g
Kaali, valkokaali159g33kcal1.9g5.4g0.3g3.3g
Porkkana 142g46kcal0.9g7.9g0.3g3.6g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g42g13kcal0.4g1.7g0.1g0g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g4.2g13kcal0g3.3g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g632kcal14.6g67.8g28.2g26.2g
Valittu annoskoko840g316kcal7.3g33.9g14.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna420g158kcal3.7g17g7.1g6.6g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532