Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 701g182kcal10.9g24.5g1.4g13.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 58g21kcal0.1g4.2g0.1g1.2g
Neilikka, annos 4g1.2g4.3kcal0g0.9g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 12g2.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g498kcal23.6g76.6g3.2g31g
Valittu annoskoko840g249kcal11.8g38.3g1.6g15.5g
Annoskoko puolitettuna420g125kcal5.9g19.2g0.8g7.8g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939