Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 262g101kcal2.6g18.1g0.5g6.6g
Sipuli 52g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Ruokaöljy keskiarvo 12g108kcal0g0g12.2g0g
Paistijauheliha 10%350g594kcal69.9g0g35g0g
Kasvisliemikuutio 10g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Riisi tumma 149g519kcal10.4g107g3.4g5.9g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Persilja 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g2741kcal169.4g258.2g107.2g28.4g
Valittu annoskoko840g1371kcal84.7g129.1g53.6g14.2g
Annoskoko puolitettuna420g685kcal42.4g64.6g26.8g7.1g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327