Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 129g796kcal31.1g8.5g69.8g9.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl74g251kcal10.3g41.4g4.9g8.1g
Vehnäjauho puolikarkea 148g507kcal15g103.4g1.8g5.2g
Rypsiöljy 55g490kcal0g0g55.4g0g
Vehnälese 19g42kcal2.5g2.8g0.8g6.9g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 185g83kcal0.5g18.5g0.2g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g74g263kcal0.2g65.7g0.6g3.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 28g102kcal5.1g3g6g8.4g
Hunaja 55g183kcal0.3g44.8g0g0g
Siirappi, tumma74g236kcal0.1g54.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g5906kcal130.2g685.4g279g82.6g
Valittu annoskoko840g2953kcal65.1g342.7g139.5g41.3g
Annoskoko puolitettuna420g1476kcal32.6g171.4g69.8g20.7g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500