Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 270g925kcal27.5g188.7g3.2g9.4g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 355g95kcal11.7g11g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 142g179kcal15.6g0.4g12.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g480kcal0g0g53.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g3436kcal110.8g418.6g138.6g19g
Valittu annoskoko840g1718kcal55.4g209.3g69.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna420g859kcal27.7g104.7g34.7g4.8g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280589