Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)166g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Kinkkusuikale, Portti266g332kcal45.2g1.1g18.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g332g80kcal6g10g1.7g6.3g
Keltuainen, 20g, annos 20g10g6.4kcal0.3g0g2.5g0g
Parmesan formaggio da pasta66g304kcal26.6g0g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g1533kcal160.6g38.2g90g18.2g
Valittu annoskoko840g766kcal80.3g19.1g45g9.1g
Annoskoko puolitettuna420g383kcal40.2g9.6g22.5g4.6g
Arvot/100g100g91kcal9.6g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238