Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g101g613kcal19.1g5g55.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale30g18kcal3g1.5g0.1g22g
Tattarijauho, Myllynparas70g239kcal9.1g47.5g1.2g3.7g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g50g181kcal8.5g23.6g3.9g8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)20g2kcal0.3g0g0.1g17.1g
Vesi502g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g56g411kcal0.6g0.6g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g2963kcal82.2g164g211.2g101.8g
Valittu annoskoko840g1482kcal41.1g82g105.6g50.9g
Annoskoko puolitettuna420g741kcal20.6g41g52.8g25.5g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365