Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Peruna, vanha, kuorittu 153g116kcal2.9g23.7g0.3g1.5g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.1g8.6kcal0.6g0.2g0.6g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g139g222kcal13.5g10.7g13.6g1g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g42g54kcal4.6g0.6g3.8g0g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g868kcal44.8g81.2g38.4g9.2g
Valittu annoskoko840g434kcal22.4g40.6g19.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna420g217kcal11.2g20.3g9.6g2.3g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530