Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g4004g1361kcal8g284.3g12g72.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1922g7111kcal269.1g1057g153.7g211.4g
Sokeri 801g3250kcal0g800g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1602g8530kcal5.3g5.6g960.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.9g1.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g41052kcal567.6g4421g2256g567g
Valittu annoskoko8400g20526kcal283.8g2210.5g1128g283.5g
Annoskoko puolitettuna4200g10263kcal141.9g1105.3g564g141.8g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803