Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g7618g7999kcal609.5g1066.5g152.4g761.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 281g2482kcal0g0g280.7g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g401g1556kcal132.3g0g113.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g24116kcal1484.2g2136.2g1094g1523.8g
Valittu annoskoko8400g12058kcal742.1g1068.1g547g761.9g
Annoskoko puolitettuna4200g6029kcal371.1g534.1g273.5g381g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308