Kana-nuudelikeitto

Kuori ja siivuta porkkanat valmiiksi.

Kuori ja hienonna sipulit valmiiksi.

Paista broilerinfileet oliiviöljyssä molemmin puolin.

Paistamisen loppuvaiheessa lisää 1 tl suolaa.

Nosta broilerinfileet leikkuulaudalle jäähtymään.

Kuullota sipuli broilerista jääneessä öljyssä.

Lisää porkkanat ja paistele hetki.

Lisää vesi (kiehauta se ensin vedenkeittimessä jos haluat säästää aikaa) ja mausteet.

Keitossa oli myös 1 rkl lipstikkaa, jota ei löytynyt ainesosaluettelosta.

Keitä kunnes porkkanat ovat miltei kypsiä.

Lisää nuudeli (halkaise levyt puoliksi ja taas puoliksi ennen keittämistä - helpottaa keiton syömistä) ja keitä kunnes porkkanat ja nuudelit ovat kypsiä.

Samalla suikaloi broilerinfileet.

Laita levy pienemmälle, lisää kuutioiksi leikattu sulatejuusto ja sekoita niin, että juusto sulaa keittoon.

Lisää keittoon vielä suikaloitu broileri ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee1374g1347kcal302.3g0g13.7g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl68g607kcal0g0g67.5g0g
Sipuli (kuorittu)287g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Porkkana 2124g694kcal13.2g118.1g4.2g54.2g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy375g1199kcal46.8g236.1g7.5g30g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas400g1119kcal76g0g87.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)25g65kcal3.2g3g4.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3748g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g10218kcal890.4g742g371.8g178.4g
Valittu annoskoko8400g5109kcal445.2g371g185.9g89.2g
Annoskoko puolitettuna4200g2555kcal222.6g185.5g93g44.6g
Arvot/100g100g61kcal5.3g4.4g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371073