Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 258g315kcal54.9g0g10.3g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g506g177kcal9.1g32.4g1g16.2g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Osterikastike, Blue Dragon17g20kcal0.6g4.5g0g0g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1683g1430kcal133.4g81.4g63g32.4g
Valittu annoskoko842g715kcal66.7g40.7g31.5g16.2g
Annoskoko puolitettuna421g358kcal33.4g20.4g15.8g8.1g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359