Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet204g250kcal43.5g0g8.2g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.9g7.6kcal0.4g0.4g0.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g146g60kcal2g11.8g0.4g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas73g204kcal13.9g0g16g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g23g12kcal1.3g1.2g0.2g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g39g49kcal1.2g10.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.9g8.2kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1683g1181kcal125g47.6g52.2g0g
Valittu annoskoko842g591kcal62.5g23.8g26.1g0g
Annoskoko puolitettuna421g295kcal31.3g11.9g13.1g0g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045