Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g300g1380kcal59.4g3g125.7g79.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g300g1710kcal68.4g58.5g148.8g18g
Siirappi 280g844kcal0.3g207.5g0g0g
Hiiva, 50g100g61kcal13.1g1.1g0.4g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale1000g3400kcal140g560g67g46g
Grahamjauho 2800g9182kcal295.7g1699.6g61.6g277.2g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl800g2720kcal112g512g24.8g44g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16820g38594kcal1377.8g6083.4g856.6g928.8g
Valittu annoskoko8410g19297kcal688.9g3041.7g428.3g464.4g
Annoskoko puolitettuna4205g9649kcal344.5g1520.9g214.2g232.2g
Arvot/100g100g230kcal8.2g36.2g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286