Lihamureke

Liota sipulikeitto + korppujauho vedessä, n. 10 min. Lisää jauheliha ja kananmuna, sekoita hyvin.

Paista murekkeenä uunissa 200 asteessa 40 min. tai paista pihveinä pannulla tai uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5600g12401kcal980g0g952g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)672g1814kcal50.4g329.3g33.6g67.2g
Korppujauho 400g1465kcal42g299.6g4.1g21.2g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu544g685kcal59.8g1.6g49g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16832g32730kcal2264.4g1261g2077.4g176.8g
Valittu annoskoko8416g16365kcal1132.2g630.5g1038.7g88.4g
Annoskoko puolitettuna4208g8183kcal566.1g315.3g519.4g44.2g
Arvot/100g100g195kcal13.5g7.5g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355012